section-fe961ce
section-cee6eee

Eredetiségvizsgálat

Elvégezzük gépjárműve eredetiségvizsgálatát, ami szükséges az okmányirodai ügyintézéshez. Az előre folglalt időpontban rövid idő alatt, zökkenőmentesen megoldjuk ezt a szükséges hatósági eljárást.

Hibakód kiolvasás és törlés

Számítógépes hibakódkiolvasás minden OBDII-vel rendelkező gépjárműnél. Az eredményt kinyomtatjuk és a hibákat igyény esetén töröljük. Fontos megjegyezni, hogy a hibakódok törlése nem javítja meg a hibát. A fennálló hibák esetén a hibakód törlése után a jármű első beindítása után a hibakijelző újra jelezni fog.

section-b201bf8

Gépjármű átírás

A megvásárolt gépjárművet a jogszabály szerint 15 napon belül a vevőnek a kormányablaknál a nevére kell iratnia. Ezt a terhet vesszük le ügyfeleink válláról és egy meghatalmazás birtokában kollégánk ön helyett fog sorban állni. (türelmesen) Az okmányirodában, a fizetendő költségek a következők: Forgalmi engedély 6000.- Törzskönyv 6000.- Vagyonszerzési illeték kiszámolása a jármű évjárata és teljesítménye alapján történik egy előre meghatározott árlista alapján.

gépjármű
section-7c0cf86

Ózonos klíma tisztítás

A gépjármű klímája egy roppanat kényelmes és kellemes dolog a nagy nyári melegben, de sajnos le tudnak benne rakódni olyan dolgok is, amik kellemetlen szagot fognak a jármű utasterébe juttatni. Erre a problémára kiválló megoldás az ÓZONOS klímatisztítás. Az ózon elpusztít minden szerves kellemetlen szagot kibocsájtó anyagot a jármű klímarendszerének az utastérben lévő részeiből. Amíg mi a jármű eredetiségvizsgálatát elvégezzük, egy ügyes kis szerkezet elvégzi ezt a feladatot.

Kötelező biztosítás kötés

A gépjárműve adás-vételi szerződésének hatályba lépésének napjától kötelezően kell biztosítást kötni. Ennek elmulasztása kötbér terhelését vonja maga után. Magyarul minden biztosítás nélkül töltött nappal fedezetlenségi díjat kell fizetni a MABISZ felé. Levesszük a válláról a keresgélés terhét és mi megkeressük az ön számára legkedvezőbb kötelező biztosítást és igény esetén a Casco biztosítást is.